Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gezonde chocolademousse

Chocolademousse: volgens mijn man het allerbeste toetje dat er is. Maar het is natuurlijk niet een nagerecht dat heel erg verantwoord is... En dus maakte ik deze gezonde variant: met banaan, dadels & avocado.

Lees meer »

Roomkaas tulband cake

Omdat 'ie zo lekker is! En we het huis vol visite hadden. En ik roomkaas over had. Genoeg redenen dus om maar weer eens deze vanille tulband cake met roomkaas te bakken :-)

Lees meer »

Brosse theekoekjes

Ik zou eigenlijk spritsen maken... maar bij het spuiten van de eerste sprits begaf mijn spuitzak het! En dus heb ik met het deeg maar gewoon deze lekkere ronde brosse theekoekjes gebakken.

Lees meer »

Roggebrood

Dit roggebrood maakte ik voor 100% met roggemeel. Een lekker stevig & donker brood, vol van smaak.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!