Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Pepernoten

Ik zeg heel vaak 'pepernoten', terwijl ik het over kruidnoten heb. Maar er zit een behoorlijk verschil tussen die twee: échte pepernoten zijn een beetje taai en smaken heel anders. Ik vind ze lekker, jullie ook?

Lees meer »

Mexicaanse quinoaschotel met tonijn

Minstens 1x per week vis eten, is het advies... Dat halen we bij ons thuis echt niet. Jullie wel? Aan deze Mexicaanse quinoaschotel met tonijn hoeft het in elk geval niet te liggen, want die heb je in een paar tellen op tafel staan.

Lees meer »

Kruidnootjes

Wij zitten al weer minstens 2 maanden in de Sinterklaas stemming. Elke speelgoedfolder wordt leeg geknipt, zelfs als ik slaap hoor ik nog Sinterklaasliedjes en de verlanglijstjes zijn al lang klaar. Herkenbaar? Onze jongens zijn er in elk geval helemaal klaar voor en wilden verder nog één ding: kruidnootjes bakken! Lekkerrrrrr :-)

Lees meer »

Onze bijkeuken is verbouwd!

Ik denk dat ik maar een stoel neerzet & hier de hele dag naar blijf kijken. Zo blij met onze verbouwde bijkeuken met 2 nieuwe ovens! Er staan nu twee waldkornbroden te bakken & straks gaat er suikerbrood de oven in. Pomptidomptidom :-) #tevreden

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!