Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Kaneelsuiker muffins

Heb je zin in een lekker zoet broodje bij het ontbijt of de lunch? Maak dan eens kaneel-suiker muffins: luchtige kleine broodcakejes met een heerlijke dikke laag kaneelsuiker op de bovenkant.

Lees meer »

Haagse kakker

Dit is een 'Haagse kakker': een luxe brood met rozijnen, krenten en een vulling van amandelspijs en kaneel. Een brood met zo'n naam - die móet ik maken! En 't is een aanrader hoor, want hij smaakt heerlijk.

Lees meer »

Gevulde speculaas rondo's

Gevuld speculaas is veel te lekker om alleen tijdens de Sinterklaastijd te eten... Wij lusten dat het hele jaar door wel & dus bakte ik deze dikke speculaas koeken met amandelspijs. Zó lekker!

Lees meer »

Zonnatura jam

Ik vind 't erg lekker, de jam van Zonnatura. Er zit veel minder suiker in & geen kunstmatige rommel. Het wordt alleen zo snel verkeerd... ik bewaar de jam in de koelkast, maar ik kom meestal maar tot halverwege het potje & dan staat de schimmel er al weer op. :-( Zo zonde! Hebben jullie dat ook?

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!