Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Appeltaart overnight oats

Vandaag had ik appeltaart als ontbijt! Maar dan de gezonde variant: met havermout & yoghurt. En aangezien ik absoluut gék ben op appeltaart, was dit geen verkeerd begin van de dag :-)

Lees meer »

Pindakaas chocolade koekjes

Chocolade koekjes! Deze zijn onweerstaanbaar (dan ben je maar vast gewaarschuwd). Lekker knapperig, met grote brokken witte, melk en pure chocolade er door én een vleugje pindakaas. Beter kan niet!

Lees meer »

Kip met rode curry & rijst

We eten eigenlijk niet zo vaak rijst... & ik weet niet precies waarom, want het is simpel & smaakt altijd goed. Deze kip met rode curry in elk geval wel: lekker!

Lees meer »

Bruin busbrood

Een lekker basisbrood voor elke dag: een 'simpel' bruin busbrood. Met zo'n brood maak ik onze jongens altijd blij: als ik dit bak, eten ze veel meer boterhammen dan anders!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!