Aardappeltjes uit de oven
Dit is één van onze gouwe-ouwe-recepten: deze aardappeltjes uit de oven hebben al heel wat keren bij ons op tafel gestaan. Lekker gekruid met oregano, en voor de jongens zónder extra kruiden.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
20 feb. 2017 16:00
Dit is één van onze gouwe-ouwe-recepten: deze aardappeltjes uit de oven hebben al heel wat keren bij ons op tafel gestaan. Lekker gekruid met oregano, en voor de jongens zónder extra kruiden.
19 feb. 2017 16:00
Een taartje als avondeten: dat klinkt goed, toch? Wij eten vanavond een dikke punt van deze gezonde spinazie-yoghurttaart met feta, rozijnen en gerookte kipfilet.
18 feb. 2017 16:00
Deze notenslof met een dikke laag karamel en geroosterde noten is echt gru-we-lijk lekker. Vind ik dan in elk geval! Het is net een soort mega-Snickers, maar dan zonder het laagje chocolade er om heen. Klinkt goed, toch? :-)
17 feb. 2017 13:30
De limonade, eierkoeken, slagroom & cakeversiering staan klaar, de speurtocht is uitgezet en de schatkist is verstopt. Wij zijn klaar voor Hessel zijn 1e kinderfeestje! Hij zelf ook trouwens: de kleren die ik voor hem had klaargelegd waren niet goed, hij moest 'feestkleren' aan, en die zocht hij zelf wel even uit. Laat de meute maar komen! :-)
16 feb. 2017 16:00
Elke keer denk ik: dít is het lekkerste brood. En dan bak ik weer een nieuwe variant, die eigenlijk nog beter smaakt. Hoe moet ik nou ooit een favoriet kiezen? :-) Dit desembrood met noten & vruchten komt in elk geval hoog op de lijst te staan!
15 feb. 2017 16:00
Weet je wat ik zo leuk vind aan matses? Niet de smaak (daar vind ik eigenlijk niks aan, als ik eerlijk ben), maar de geschiedenis die er aan vast zit! Weet jij welk verhaal er achter zit? Nee? Nou, daar komt-ie.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!