Aubergineschotel met rijst
Je ziet het niet, maar onder deze tomatensaus & brie zit geroosterde aubergine. Heel veel! En ook nog kip en rijst. Zo lekker... dit is één van onze favoriete recepten hier thuis!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
8 apr. 2017 16:00
Je ziet het niet, maar onder deze tomatensaus & brie zit geroosterde aubergine. Heel veel! En ook nog kip en rijst. Zo lekker... dit is één van onze favoriete recepten hier thuis!
7 apr. 2017 16:00
Dit is één van mijn favoriete cakes: een chocolate chip vanille cake! Net als chocolate chip koekjes vind ik een plakje van deze cake met van die dikke brokken chocolade er in echt onweerstaanbaar!
6 apr. 2017 16:00
Karamelpasta: wie lust dat nou niet? Je kunt 't op verschillende manieren maken. Eén van de makkelijkste manieren is door het koken van een blikje gecondenseerde melk. Dat kost vooral veel tijd, maar lukt gegarandeerd!
5 apr. 2017 16:00
Hebben jullie dat nou ook altijd? Ik had zes kruidnagels meegekookt met de rode kool met appeltjes... en daarna maar weer vier terug gevonden, haha! Alle laurierblaadjes heb ik er wel uit gevist. Dat was een beetje makkelijker :-)
4 apr. 2017 16:00
Er wordt goed voor onze tomatenplantjes gezorgd door onze poes Puk. Ze was afgelopen week trouwens jarig: ze is 16 geworden! Zou je niet zeggen, hè? Oh en de AH heeft ook weer moestuintjes. Niet dat wij er al eentje hebben hoor... :-) Wij waren zelf al begonnen & alles groeit heel erg hard. Vooral de courgette! Je leest en ziet er hier meer over.
3 apr. 2017 16:00
Nog een tropisch zomerontbijtje: bosvruchten yoghurt met muesli, verse frambozen & passievrucht. Dat past wel bij die heerlijke zonnige dagen van de afgelopen dagen, vinden jullie ook niet? Zo fijn, die zon!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!