Bakken met Sytske (& collega's)

Gepubliceerd op 11 juli 2020 om 15:30

Afgelopen week ging ik bakken samen met een aantal collega's, en we hebben zó gelachen! We maakten Fryske sûkerlatten en Hite wigge. En natuurlijk ging het niet helemaal goed :-)


Onze personeelsvereniging had mij een tijdje terug gevraagd of ik ook een keer wilde gaan bakken met collega's die dat leuk vinden. Het oorspronkelijke plan was om dat gewoon gezamenlijk te doen, bijvoorbeeld in de keuken van één van onze brandweerkazernes. Maar door corona ging dat niet door en stapten we over op plan B:  samen met een collega bakken voor de camera, terwijl alle andere collega's in hun eigen keuken aan de slag gingen en via een video-verbinding konden volgen wat wij in de keuken deden. 

En dat was dus (zowel voor als achter de schermen) vooral heel erg veel lachen! Bij de sûkerlatten vergat mijn collega het bakpoeder, en dat zag je duidelijk terug in het uiteindelijke resultaat. :-) We hebben er veel lol om gehad, dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan de volgende keer hopelijk wel gewoon "live" in plaats van via een video... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.