Chili con carne (Sante Maria)

Gepubliceerd op 20 juli 2019 om 12:00

Ik kook eigenlijk bijna nooit met met kant-en-klare pakjes en zakjes, maar af en toe is dat best gemakkelijk. Dus toen ik vorige week een pakket van Santa Maria in huis kreeg om te testen, was dat - zeker omdat ik het toen nog zo razend druk had - best fijn! Tel daarbij op dat ik een man in huis heb die gék is op Mexicaans eten, vooral met wraps, en voilà! Best wel handig! :-) 

Ik maakte als eerste de chili con carne: lekker met bruine bonen én kikkererwten, gehakt en heel veel groente er door. Op het pakje met kruidenmix staat dat het 'medium' is, maar ik vond 't zelf behoorlijk pittig. Mijn man vond dat helemaal niet, maar het is hem niet snel scherp genoeg. Onze jongens vonden het niet lekker, dus voor kinderen is het niet heel geschikt. Tenzij je kinderen hebt die van gepeperd eten houden natuurlijk! 

Ik heb ook nog pakjes kruidenmix voor taco's, fajita's en gaucamole. Ben benieuwd hoe die smaken! Mocht je ook nog willen proeven: ik heb nog een setje met pakjes mixen om uit te delen. De rest heb ik allemaal al weggegeven. 

Liever chili con carne maken zonder pakjes? Daar vind je hier en hier recepten voor. En een recept voor gaucamole staat hier


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.