Fondanttaart

Gepubliceerd op 30 juni 2019 om 11:33

Wat is jullie ervaring met fondant? Zit er verschil in kwaliteit tussen verschillende merken fondant? Ik maakte voor de verjaardag van onze middelste weer eens een fondanttaart, maar had dit keer echt zó heel erg ruzie met het fondant... :-)

Het uitrollen van het fondant was gewoon een dra-ma. En toen de lap fondant eindelijk groot genoeg was, was 'ie uiteraard aan het werkblad vastgeplakt (ondanks al mijn voorzorgsmaatregelen om dat te voorkomen). Ik heb echt enorm staan mopperen op dat stomme fondant, en het is echt mijn lelijkste taart ooit geworden, haha! Wander vond dat overigens totaal niet, dus dat scheelt weer. Maar ik ben natuurlijk wel een beetje kritisch ;-)

In elk geval nam ik mij voor om nóóit en dan dus echt ook nóóit meer een fondanttaart te maken. Maar ja, over twee weken is onze oudste jarig, en 3x raden wat voor taart hij wil? Precies... Dus nu ben ik wel benieuwd, als ik andere fondant haal (ik had nu fondant van de Jumbo), gaat het uitrollen dan beter? Wat zijn jullie ervaringen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.