Patat bakken in de skottelbraai

Gepubliceerd op 4 augustus 2018 om 16:00

Favoriete vakantiemaaltijd van de jongens, uiteraard: patat op de camping! Op de skottelbraai kun je prima Franse frietjes bakken. Heel snel klaar en minstens zo lekker. En of je nu opgebakken aardappeltjes of opgebakken frietjes eet... dat maakt ook niet zoveel uit, toch?

Onze drie jongens maken we er in elk geval heel erg blij mee. 

Meer handige recepten voor op de camping vind je hier (en hier specifiek voor de skottelbraai). 

Ingrediënten

  • 1 kilo Franse frites 
  • scheutje zonnebloemolie
  • zout, patatkruiden

 

En zo maak je 't

  1. Verhit een scheutje olie in de skottel. 
  2. Bak de frites in 15-20 minuten goudbruin. 
  3. Strooi er wat zout of patatkruiden over. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.