![](https://primary.jwwb.nl/public/h/g/k/temp-iwrvshkqtwvyiajevwwp/3pw1bg/Pestopangasiusfiletmetnotenencitroen242-1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1917%2C1142%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=594&height=354)
Vis met een lekker knapperig laagje! Op deze pangasiusfilet zit een krokante topping van pesto, noten & citroen. Dat heb je in een paar tellen gemaakt & daarna hoeft de vis alleen nog maar in de oven!
Ingrediënten voor 2 personen
- 2 pangasiusfilets
- 2 eetlepels ongezouten noten, fijngehakt
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 20 gram paneermeel
- 1 eetlepel groene pesto
- geraspte schil van een halve kleine citroen
- sap van een halve kleine citroen
En zo maak je ze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de pangasiusfilets op een met bakpapier beklede bakplaat of in een grote ovenschaal.
- Meng de gehakte noten met de Parmezaanse kaas, paneermeel, groene pesto en de geraspte cirtroenschil. Verdeel dit mengsel over de vissen.
- Bak de vissen in 20 minuten in de oven gaar. Sprenkel er wat citroensap over heen.
![](https://primary.jwwb.nl/public/h/g/k/temp-iwrvshkqtwvyiajevwwp/3bf0m0/Pestopangasiusfiletmetnotenencitroen34-3.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1848%2C1848%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=285&height=285)
![](https://primary.jwwb.nl/public/h/g/k/temp-iwrvshkqtwvyiajevwwp/izy76p/Pestopangasiusfiletmetnotenencitroen24-2.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1920%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=285&height=285)
Reactie plaatsen
Reacties