Wij hebben een tiener in huis!

Gepubliceerd op 16 juli 2017 om 15:50

Vandaag is onze Leendert Jan 10 jaar geworden. En dus hebben we vanaf nu een tiener in huis! :-) Wat klinkt dat ineens groot, hè? Hij is overigens ook al echt groot, want het duurt niet lang meer voor hij mij in de lengte voorbij groeit. Wij vieren vandaag feest (met taart). Fijne dag allemaal!


Ingewikkelde wensen voor taarten had Leendert Jan gelukkig niet. Een vanille kwarktaart, want dat is zijn favoriet. Met het Feyenoord logo er op! Ik bestelde een eetbare print & die plakte ik op het laatste moment op de taart. Dat deed ik bewust zo laat, want de print kan niet zo goed tegen vocht & als je 'm dan te vroeg op de taart doet, dan gaat 'ie uitlopen. Dus dan maar last minute! En ik deed nog een klein koekkruimellaagje tussen de kwark & de print, voor de zekerheid. 

Verder maakte ik de (bij ons thuis) altijd favoriete M&M koek taart, en nog een kruimeltaartje. We hadden nog een appeltaart bij de Jumbo gekregen (omdat onze bestelde boodschappen te laat binnen waren gekomen), dus die kon er ook nog mooi bij. Genoeg taart voor alle visite! :-)

Verjaardag-LJ-10-jaar-16-juli-2017-122.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Leendert jan
7 jaar geleden

Super!