Bedankje: KitKat break

Gepubliceerd op 7 juli 2017 om 16:00

Elk jaar geven onze jongens een klein bedankje aan hun meesters & juffen. Dit jaar krijgen ze een KitKat break - want ze zijn vast wel toe aan een break ;-) Met een zelfgeschreven persoonlijke boodschap van de jongens achterop het kaartje!


Het lijkt mij echt een hele klus om een jaar lang bijna 30 kinderen onder je hoede te hebben. Dat is zo echt helemaal niks voor mij! Een groep kleuters lijkt me een enorme uitdaging (hoe houd je die nou allemaal in het gareel?), maar de oudere groepen lijken me ook pittig. Al die verschillende leerniveaus van de kinderen, zoveel diverse karakters die weer een andere aanpak vragen...

Ik heb echt veel respect voor leerkrachten. Ga er maar aan staan. En dus maak ik elk jaar samen met de jongens een klein bedankje. Meestal knutsel ik het in elkaar en schrijven de jongens nog iets op het kaartje. Zomaar klaar! 

Bedankjejuffenmeestersbreakkitkat35.jpg

Dit heb je nodig

  • grote KitKatten
  • gekleurde linten
  • gekleurd stevig papier
  • zwarte pen/stift
  • gekleurde stiften
  • schaar, lijm, tape


En zo maak je ze

  1. Maak met een gekleurd lint een mooie strik om de KitKat. 
  2. Schrijf een aardige tekst op een stukje papier. Ik heb wat gespeeld met veschillende lettertypen en lettergroottes, en heb er ook nog wat bij gekleurd met stift. Er zijn mensen die daar hele mooie dingen mee kunnen maken! Ik heb het maar redelijk simpel gehouden. :-) 
  3. Plak het kaartje op een ietwat groter stukje papier met een mooi motiefje.
  4. Maak het papiertje met een lintje of een stuk dubbelzijdige tape vast aan de KitKat.


Meer foto's vind je hier.
En andere ideeën voor bedankjes vind je hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.