Dagje brood bakken & in de tuin

Gepubliceerd op 25 maart 2017 om 17:23

Wat een héérlijk weer vandaag, hè? Wij hadden vandaag een helemaal vrije dag (zelfs geen voetbalwedstrijden!), dus ik had alle tijd om te bakken & lekker in de tuin om te rommelen. Morgen hebben we een feestje in de familie, dus ik ben voor de lunch aan het bakken geweest: drie suikerbroden, een mueslibrood en een meergranenbrood.


Ik vroeg mijn broers & zussen wat ze graag wilden eten: vooral SUIKERBROOD! Eén van mijn broers woont in het midden van het land en daar hebben ze sowieso amper suikerbrood, dus wat dat betreft was dat een logisch verzoek. Zelf bakken kan natuurlijk altijd: het recept vind je hier.

Verder maakte ik dus ook nog een mueslibrood & een meergranenbrood. Die recepten ga ik nog uitwerken, dus die heb je nog tegoed van mij.

Brood02_2.jpg

En daarnaast... héérlijk buiten in de zon geweest. Wat is dat toch lekker, hè? Lunchen in het zonnetje, de was lekker buiten hangen, viooltjes en andere bloemetjes in de potten, de tuin weer lekker schoon & opgeruimd... zo fijn!

In één van de grote bloembakken zat trouwens een enorm mierennest. Hebben jullie dat ook wel eens gehad? Het boompje in die bak deed het niet goed, dus die heb ik er uit gehaald. En daarna heb ik de hele bak ook maar leeg geschept; geen idee of die mieren schadelijk zijn voor het nieuwe boompje dat ik vanmiddag heb gekocht. Dus nu zit ik nog met een hele lading modder-met-heel-veel-mieren. Iemand een goede suggestie wat ik daar mee kan doen? :-)

Fijne avond! xx Syts

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.