LUNCH @ het werk!

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 17:00

Samen met drie collega's trakteerden we ons hele communicatieteam & ik bakte het brood: suikerbrood, rozijnen-vijgenbrood, havermout-honing desembrood, meergranen desembrood met lijnzaad, dadel-vijgenbrood, spelt-maïsbrood, wit amandelmelkbrood & cornbread.


Als ik zoveel mag bakken, dan ben ik in mijn nopjes :-) Dit is echt super leuk om te doen, want dan kan ik me heerlijk uitleven op allerlei verschillende broodsoorten. Beetje spannend ook, want stel je nou voor dat ze het niet lekker zouden vinden... dat zou toch een beetje jammer zijn, hè. Maar dat was gelukkig niet het geval. Zeiden ze :-) Vooral het suikerbrood, cornbread en spelt-maïsbrood viel in de smaak. 

Trakterenlunchwerk13sept20163.jpg

September is een beetje een feestmaand in ons team, want naast mijzelf zijn nog twee collega's jarig. En een derde collega gaat deze week met zwangerschapsverlof, dus we vonden dat een mooie reden voor een lekkere lunch met zijn allen. Mijn collega's zorgden voor drinken, broodbeleg en een lekkere salade. En ik sloeg dus aan het bakken!

Trakterenlunchwerk13sept201632.jpg


Eigenlijk had ik nog meer op mijn baklijstje staan (zachte bolletjes, ciabatta's, nutellamuffins...), maar daar kwam ik thuis niet meer aan toe. En maar goed ook, want dit kregen we met zijn 13-en niet op (er stonden nog twee van deze dienbladen vol brood op tafel). Iedereen kon dus nog wat mee naar huis nemen & gelukkig hebben we nog heeeeeeeeeeeeel veel meer collega's binnen de organisatie, dus die hebben de restanten 's middags opgegeten.

Weer eens wat anders dan taart, hè? Waar trakteren jullie je collega's op als jullie jarig zijn?

Groetjes! Syts

P.S. Het recept voor het havermout-honing desembrood vind je hier. De recepten voor de broden die nog niet online staan volgen binnenkort! Die moet ik nog even verwerken...


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.