Chocolade-vanille pudding taart

Gepubliceerd op 11 juli 2015 om 21:26

Dit is een taart voor de liefhebbers van chocoladepudding en -mousse. Ben jij daar ook zo gek op? Dan moet je echt eens deze chocolade-vanille pudding taart maken.

Ik ben zelf helemaal niet zo van de chocolademousse (en ook niet van de pudding, trouwens), dus aan mij is deze taart niet echt besteed. Maar aan mijn man wel! Die was hier zéér over te spreken. Net als de verjaardagsvisite trouwens: van alle taarten (ik had er 3 gemaakt) was deze taart als eerste op. Spreekt blijkbaar tot de verbeelding, als je zegt: "Ik heb ook een chocolade-vanille pudding taart!" Hoor je natuurlijk niet dagelijks op een verjaardag.

Ik maakte deze taart trouwens voor de 2e keer in één week. Een paar dagen eerder had ik 'm ook gemaakt, toen mijn man op zijn werk wilde trakteren. Maar toen had ik niet genoeg gelatine gebruikt, zodat de taart niet heel stevig was (zacht uitgedrukt). Hij was wél erg lekker! Ik werd dus dringend verzocht om hem nogmaals te maken. Gedaan dus, met bijgeschaafd recept: en dit keer was 'ie wel goed!

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.