Tagliatelle met aubergine & pomodori

Gepubliceerd op 26 april 2015 om 21:53

Oké. Niet oordelen op basis van de foto's. Die zijn prut! Ik weet het. Eerst dus even proeven. Wij hebben deze tagliatelle met aubergine & pomodori uit de oven al meerdere keren gegeten en we vinden 'm erg lekker! Dus.

En dat zou je niet zeggen op basis van de foto's, hè? Daarop ziet het er wat verlept uit. Misschien komt dat ook wel door de groene tagliatelle. En de spinazie ziet er ook wat verregend uit... Daar zit de dressing dus al doorheen. Maar goed. Ik zal 'm een volgende keer (en die komt beslist) beter op de foto zetten!

Dit gerecht bevat maar een paar ingrediënten, maar heeft wel heel veel smaak! Dat komt vooral door de pomodori; dit zijn halfgedroogde tomaten met knoflook en kappertjes. En die zijn lekker! De simpele spinaziesalade past er qua smaak heel goed bij. En de geitenkaas maakt het af. Met geitenkaas is trouwens bijna alles lekker! Wij zijn gek op geitenkaas. Voor als je dat nog niet door had ;-)

Het recept vind je hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.