Home » Nieuws » Appel-geitenkaas pannenkoek uit de oven

Appel-geitenkaas pannenkoek uit de oven

Gepubliceerd op 24 april 2015 om 12:26

Een pannenkoek uit de oven: daar had ik nog nooit van gehoord. Toen ik daar een recept voor tegenkwam moest en zou ik dat eens uitproberen! Ik maakte er deze appel-geitenkaas pannenkoek van.

Voor de vleeseters thuis maakte ik een appel-spek pannenkoek. Maar die staat niet op de foto... De mannen hadden honger & hij was weg voor ik maar een foto kon maken! 

Hij was dus lekker. Leuk ook om een keer te doen. Terwijl de pannenkoek in de oven staat, hoef je er niet naar om te kijken. Handig! Behalve wanneer je veel grote eters hebt. Dan kun je natuurlijk beter een grote stapel pannenkoeken in de koekenpan bakken, want anders duurt het wel erg lang voor je genoeg voor iedereen hebt!

Je kunt trouwens ook prima in één keer een grotere en dikke pannenkoek bakken, waar je met meerdere personen van kunt eten. Houd er dan wel rekening mee dat de baktijd wat langer is.

Het recept vind je hier!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.