Ratatouille uit de oven

Gepubliceerd op 11 april 2015 om 22:03

Deze ratatouille is zó gemakkelijk om te maken! Snijd gewoon een hoop groenten in stukjes, mix ze met wat kruiden en balsamicoazijn door elkaar en schuif alles in de oven. Makkelijk en erg lekker! O en had ik al verteld dat het een heel erg light recept is? :-)

Dat light zit 'm niet alleen in die enorme bult groente, maar ook omdat er geen dikke saus bij zit en er in cottage cheese veel minder vet & calorieën zit dan in gewone kaas. Dus je kunt zonder schuldgevoelens een flink bord vol scheppen! Ik maakte vandaag een vegetarische versie, maar volgens de vleesexpert thuis zijn spekjes en gehakt er ook erg lekker door heen. Tsja, dat neem ik dan maar van hem aan, hè? 

Ik had ook wel graag champignons er aan toe willen voegen, maar diezelfde vleesexpert houdt daar dan weer niet van. Maar er kan eigenlijk wel vanalles doorheen, dus kijk gewoon wat je nog hebt liggen.

En misschien denk je dat het een droge hap is omdat er niet echt een saus doorheen zit. Maar dat is echt niet zo, het is door al het vocht uit de groente en de cottage cheese 'sappig' genoeg. Maak & proef het maar eens!

Het recept vind je hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.