Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Zuurdesem brownies

Brownies met een verrassend ingrediënt...! Kun jij raden wat er in zit? Mijn zwager & schoonzus vonden ze heerlijk, maar hadden geen idee wat er voor extra ingrediënt in zat. Zal ik het verklappen? Komt-ie: ik maakte ze met zuurdesem! :-)

Lees meer »

Aardappelschotel met kip & tomaat

Aardappels met groente, maar dan nét weer even anders! Deze mediterraans gekruide aardappeltjes met kip, aubergine, olijven en tomaat moeten weliswaar drie kwartier in de oven, maar de voorbereidingen heb je zo gedaan. Je hoeft namelijk niks voor te koken of bakken, zelfs de kip niet!

Lees meer »

Vanille kwarktaart

Vanille kwarktaart! Met een extra dikke koekbodem. Dit is met stip de favoriete taart van onze LJ. Vooral die bodem, natuurlijk...! :-D

Lees meer »

Italiaanse gehaktballen

Ik maakte weer eens een ovenschaal vol met gehaktballen! Ik kruidde ze zelf, met dit keer extra Italiaanse kruiden er door. En daarna bakte ik ze in de oven. Jus er bij & klaar! :-)

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!