Wrap met salami & tomaat
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
8 sep 2017 16:00
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
7 sep 2017 16:00
Makkelijker dan dit kan bijna niet: schuif een ovenschaal met een dikke plak zalm, groente & aardappeltjes in de oven, en een half uur later komt het er gaar & warm weer uit.
6 sep 2017 16:00
Ben je op zoek naar een alternatief voor mini taartbodems die vooral van bloem, boter & suiker zijn gemaakt? Probeer dan eens deze bodems met kokos! Ze zijn zoet, knapperig en er zit amper suiker in.
5 sep 2017 12:00
Het is weer tijd voor een lekkere lunch! Vandaag maakte ik broodjes met o.a. hüttenkäse, nectarine, pesto, zongedroogde tomaat & pijnboompitten. En eentje met ham, maar die was natuurlijk niet voor mij :-) Waar hebben jullie vandaag mee geluncht?
4 sep 2017 16:00
Deze broodpuddingcake is een ideaal recept om je oude brood mee op te maken. Serveer 'm warm met een bolletje vanille-ijs en je hebt een heerlijk nagerecht!
3 sep 2017 16:00
Turks brood is lekker! Dit brood belegde ik met roomkaas, zalm, rucola & bieslook. Ik zette 'm tijdens het verjaardagsfeest van onze oudste op tafel & de schaal was zomaar leeg.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!