Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Bellenblaas sop

Nog zo'n favorietje hier thuis: zelf gemaakte bellenblaassop. Daarmee kun je niet alleen 'gewone' bellen blazen, maar ook deze reuzegrote!

Lees meer »

Servisch kaasplankje

Wat is jullie ideale borrelhapje? Wij zijn gek op kaasplankjes. Zo lekker! Met een beetje stokbrood, druiven, noten, dadels & vijgen er bij... yum.

Lees meer »

Pittige rijst met kip & broccoli

Lekker PITTIG! Als je niet van pepers houdt, dan is deze rijstschotel niks voor jou :-) Hij is lekker pikant met gekruide kip, tomaatjes, ui, courgette, broccoli en een kokos-currysaus.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!