Banoffee taart
Een lekkere koekbodem, banaan, karamel en slagroom, en daaroverheen nog eens een laagje chocolade... hmmm. Heb je er al zin in? Maak dan gauw eens een banoffee taart!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
6 okt. 2017 16:00
Een lekkere koekbodem, banaan, karamel en slagroom, en daaroverheen nog eens een laagje chocolade... hmmm. Heb je er al zin in? Maak dan gauw eens een banoffee taart!
5 okt. 2017 16:00
Vandaag was een hele drukke dag! Ik zat al om 06.30 uur in de auto, want ik had een training in Bilthoven. En er was ook geen tijd voor een uitgebreide lunch (lees: in de auto snel wat opeten). Dus denk ik nog maar even terug aan zondag: toen at ik deze twee broodjes met bramenjam & komijnekaas.
4 okt. 2017 16:00
Zuid-Afrikaanse bobotie! Hebben jullie dat wel eens zelf gemaakt? Dan is 't echt véél lekkerder wanneer je 'm met een pakje maakt. En wist je trouwens dat er helemaal geen sperziebonen & appel bij horen? :-)
3 okt. 2017 16:00
Nog zo'n favorietje hier thuis: zelf gemaakte bellenblaassop. Daarmee kun je niet alleen 'gewone' bellen blazen, maar ook deze reuzegrote!
2 okt. 2017 16:00
Hoe meer kruiden, hoe beter! Deze krieltjes met sperziebonen, spekjes & kaas uit de oven smaken in elk geval heel erg lekker, met al die kruiden.
1 okt. 2017 16:00
Hallo, suikerbrood!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!