Mongools rundvlees
Mongools rundvlees is een Chinees gerecht met gemarineerd rundvlees. Het heeft echt een eigen smaak; lekker bij wat rijst. Ik maakte 't met sukadelappen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
24 sep 2015 21:00
Mongools rundvlees is een Chinees gerecht met gemarineerd rundvlees. Het heeft echt een eigen smaak; lekker bij wat rijst. Ik maakte 't met sukadelappen.
21 sep 2015 15:07
Makkelijker dan dit kan bijna niet: schuif wat krieltjes, groente en zalm samen met wat kruiden in de oven, en een half uur later rolt het er gaar & warm weer uit. Er komt geen pan aan te pas!
20 sep 2015 15:53
Dit is zuurkool 2.0: niet in een gewone stamppot met rookworst, maar met een lekkere appel-crumblelaag met walnoten. Alsof je een taartje als avondeten eet!
20 sep 2015 15:29
Dit is een perfect taartje voor wie wel graag iets lekkers wil bakken, maar geen vet stuk taart wil eten. In deze appelcake zit namelijk helemaal geen boter!
19 sep 2015 20:01
Een taartje met verse aardbeien er op ziet er altijd zo aanlokkelijk uit (vind ik dan). Deze aardbeien zandtaartjes zijn fris, niet te zoet en hebben een heerlijk zanderige bodem. Een echt zomertaartje!
19 sep 2015 19:29
Met dit basisrecept voor een zand taartbodem kun je eindeloos variëren. Vul 'm met room en zomerfruit, karamel met appels en noten, of slagroom en chocolade... eigenlijk alles kan er wel op!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!