Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Ketjap spätzle

Oké, het ziet er misschien niet het allerlekkerst uit. Maar het smaakte wél, deze spätzle met ketjap & varkensvlees.

Lees meer »

Warme chocolademelk

Het is maar raar weer: de ene dag vriest het bijna en een dag later is het ineens 20 graden. Maarrr het is november en herfst, en dus: tijd voor warme chocolademelk! Ook bij 20 graden :-)

Lees meer »

Broodpuddingcake

Deze broodpuddingcake is het ideale recept om je oude brood op te maken. Serveer 'm warm met een bolletje vanille-ijs en je hebt een heerlijk dessert.

Lees meer »

Havermoutbrood

Weet je wat zo fijn is aan dit havermout brood? Je kunt 'm gewoon 's nachts in de koelkast laten rijzen en de volgende dag zo in de oven schuiven. Handig als je visite krijgt: die schotel je zonder veel werk een vers brood voor.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!