Kurkuma krieltjes met sperziebonen & spekjes
Dit is een heerlijke ovenschotel met rode krieltjes en verse sperziebonen, op smaak gebracht met een royale hoeveelheid kruiden en kaas.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
15 nov 2015 19:37
Dit is een heerlijke ovenschotel met rode krieltjes en verse sperziebonen, op smaak gebracht met een royale hoeveelheid kruiden en kaas.
14 nov 2015 19:42
Soms is iets heel lekker, maar lijkt het op de foto's nergens naar. Zoals bij deze farfalle met spinazie & gyros.
13 nov 2015 15:10
Knapperige randjes en een smeuïge zachte binnenkant met gesmolten brokken Milky Way. Deze chocolade Milky Way koeken zijn onweerstaanbaar!
12 nov 2015 21:09
Zoet & gekruid: deze tortilla's met honing-limoen kip, een flinke lading groente en een romige tomatensalsa zitten bomvol met smaak.
11 nov 2015 20:09
Oké, het ziet er misschien niet het allerlekkerst uit. Maar het smaakte wél, deze spätzle met ketjap & varkensvlees.
6 nov 2015 21:47
Het is maar raar weer: de ene dag vriest het bijna en een dag later is het ineens 20 graden. Maarrr het is november en herfst, en dus: tijd voor warme chocolademelk! Ook bij 20 graden :-)
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!