Dadel-vijgen brood
Sinds ik een poosje terug een heel erg lekker brood met dadels & noten at, ben ik een beetje verslingerd aan brood met Oosters fruit. Voor dit lekkere vloerbrood gebruikte ik zoete dadels en vijgen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
4 aug. 2016 17:00
Sinds ik een poosje terug een heel erg lekker brood met dadels & noten at, ben ik een beetje verslingerd aan brood met Oosters fruit. Voor dit lekkere vloerbrood gebruikte ik zoete dadels en vijgen.
3 aug. 2016 17:00
Dit is een lekker & héél simpel borrelhapje - je hebt er maar 2 ingrediënten voor nodig: komkommer met Boursin.
1 aug. 2016 17:00
Dit is een goedkope oplossing voor het werken met fondant: koop niet een dure fondantroller, maar gebruik gewoon een stuk PVC-buis!
31 jul. 2016 17:00
Warme stukken brood met Boursin, salami & gesmolten geraspte kaas. Een lekker hapje voor bij de borrel, of gewoon zo als lunch of diner!
30 jul. 2016 17:00
Twijfel je of je een bepaald ei nog wel kunt eten? Dat kun je op twee verschillende manieren eenvoudig testen.
29 jul. 2016 17:00
Daar is 'ie weer: de M&M cookie taart. Inmiddels een klassieker bij ons thuis. En laatst hadden we weer een jarige: op zijn verzoek bakte ik deze dikke koek met heel veel M&M's er in en op maar weer eens. De jongens zijn er gek op!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!