Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Hongaarse goulash

Op vakantie in Slowakije en Hongarije... en tóch daar geen goulash gegeten! Dat was toch wel een beetje jammer. En dus maakte ik toen we weer thuis waren zelf maar een grote pan kruidige Hongaarse goulash.

Lees meer »

Wit amandelmelkbrood met maanzaad

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een ingrediënt koopt en vervolgens niet meer weet wat je er eigenlijk mee zou maken? Zo had ik nog een pak amandelmelk (géén idee meer) & daarmee bakte ik dit super luchtige & zachte witbrood met maanzaad. Niet volgens planning dus, maar wel erg lekker!

Lees meer »

Ajam Paniki orecchiette

Gebruiken jullie een boemboe alleen voor door de rijst of bami? Dat hoeft niet, want door de pasta smaakt het ook prima! Ik maakte Ajam Paniki met orechiette, champignons & kip. En dat was lekker!

Lees meer »

Verjaardag zonder taart (mét Tony's)

Vandaag ben ik 35 geworden! En voor het eerst in jaaaaaren heb ik geen taart gebakken (ja, écht!). Ik sta namelijk de hele dag langs het voetbalveld met de jongens :-D Maar gelukkig zijn er roze cakejes met confetti & CHOCOLADE. Wat is jullie favoriete Tony's?

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!