Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Appel-kaneel boffert

Mijn vader wilde zo graag weer eens een boffert eten. En dus maakte ik er eentje: dit keer een appel-kaneel boffert met rozijnen en een kaneelsuikerlaagje.

Lees meer »

Boodschappen uit Slowakije

Wat lijkt de zomer al weer ver weg, hè? Wij zijn stiekem al weer een beetje aan het aftellen wanneer we weer op vakantie mogen. En gelukkig hebben we nog wat 'souvenirs' van afgelopen zomer in Slowakije. Jullie mogen raden: wie nam wat mee? :-D

Lees meer »

Kokosmeel cake

Deze is voor de liefhebbers van kokos: een kokosmeel cake! Een zachte, kruimige cake met een milde kokossmaak. En bovendien is het een cake zonder gluten en met maar heel weinig koolhydraten.

Lees meer »

Gehaktbrood met cheddar

Gehaktbrood met cheddar kaas! Dit kun je overal bij eten: een lekker warme plak bij aardappels met groente & jus, of koud als borrelhapje. En wat dacht je van een dik stuk met mosterd op een boterham?

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!