Risotto salade met zongedroogde tomaat
Eén salade met risotto & zongedroogde tomaat voor gistermiddag. En de ander ging vandaag lekker mee naar het werk!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
16 dec. 2016 16:00
Eén salade met risotto & zongedroogde tomaat voor gistermiddag. En de ander ging vandaag lekker mee naar het werk!
15 dec. 2016 16:00
Na al dat Sinterklaaslekkers en met kerst in aantocht doen wij eventjes aan de lijn: & dus maar één speculaasJE bij de koffie! Alles draait om balans, hè? :-D
14 dec. 2016 16:00
Brood is nog veel lekkerder als het een leuke vorm heeft! Daarom bakte ik niet een gewoon witbrood, maar maakte ik er dit ronde plukbrood van.
13 dec. 2016 16:00
Aardappel anders met gehakt, lekker veel groente, geraspte kaas en 'n zelfgemaakte saus. Veel minder vet dan de kant-en-klare variant uit een potje!
12 dec. 2016 16:00
Heb je zin in een lekker zoet broodje bij het ontbijt of de lunch? Maak dan eens kaneel-suiker muffins: luchtige kleine broodcakejes met een heerlijke dikke laag kaneelsuiker op de bovenkant.
11 dec. 2016 16:00
Als je van chocolade, pindakaas & havermout houdt, dan is dit ontbijt vast de perfecte combinatie: overnight oats met pindakaas & cacao.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!