Home » Recepten » Hoofdgerechten » Pasta » Lasagnette bechamel

Lasagnette bechamel

Lasagnettebechamel11.jpg

Lasagne is altijd goed. Toch? Meestal strooi ik er kaas over heen. Deze lasagnette maakte ik af met een laag zelf gemaakte bechamel saus. 

 

Wat vinden jullie lekkerder over de lasagne: een laag kaas, of een laag bechamel saus? Of allebei natuurlijk...

Ingrediënten voor 2 personen

  • 300 gram gekruid gehakt
  • 100 gram lasagnette
  • 400 ml sugo di pomodori
  • 300 gram courgette
  • 1 ui
  • 1/2 recept bechamel saus

 

En zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak het gehakt rul in een koekenpan.
  3. Was de courgette en snijd hem in blokjes. Snijd de ui in stukjes.
  4. Meng in een ovenschaal de lasagnette met de tomatensaus, het gehakt en de courgette.
  5. Verdeel de bechamelsaus over de lasagnette.
  6. Schuif in de oven en bak in 30 minuten gaar.
Lasagnettebechamel1.jpg
Lasagnettebechamel12_vk.jpg
Lasagnettebechamel14.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.