DesemBroodje met pesto, salami & ei
                    Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembrood, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes. 
Deze 2 broodjes maakte ik natuurlijk niet voor mezelf (want ik eet nog steeds geen vlees). O.a. hier, hier & hier vind je lekkere broodjes zónder vlees! 
Ingrediënten voor 2 kleine broodjes
- 2 plakken desembrood (maar ander brood kan natuurlijk ook)
 - 1 eetlepel groene pesto
 - 2 plakken salami, door midden gesneden
 - handje rucola
 - 1 hardgekookt ei, in plakjes
 - peper, zout
 - handje pijnboompitten
 
En zo maak je ze
- Besmeer beide broodjes met een laag pesto.
 - Leg op elk broodje twee halve plakken salami. Leg de rucola op de salami, en daar boven op de plakjes ei.
 - Bestrooi het ei met wat peper en zout.
 - Strooi een handje pijnboompitjes over de broodjes. 
 
                    
                    
Reactie plaatsen
Reacties