Havermout ontbijt met vla & banaan

Gepubliceerd op 27 februari 2017 om 16:00

Willen jullie ook zo graag dat het zomer wordt? Ik ben echt héél erg hard toe aan zon. Veel zon! Dus ik ben vandaag maar gestart met een zonnig, geel ontbijt met havermout, banaan, vla & gele rozijnen.


Dit ontbijtje had ik gisteravond trouwens al klaar gezet, want na een nachtje in de koelkast is de havermout lekker zacht geworden. En daar houd ik wel van - al ben ik ook gek op knapperige muesli en cruesli.

Eten jullie trouwens vaak vla? Ik ben er niet echt fan van & eet het dus ook bijna nooit. Maar zo met banaan, rozijnen & havermout er door smaakt 'ie prima. Fijne dag!

Overnightoatsvlabanaanrozijnen12-3.jpg

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 215 gram vanillevla
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan, in stukjes
  • 25 gram gele rozijnen


En zo maak je 't

  1. Meng alle ingrediënten de avond vooraf door elkaar. Zet de hele nacht in de koelkast.
  2. Strooi er de volgende ochtend nog een beetje verse banaan, rozijnen & havermout overheen. Eet smakelijk!

 Meer foto's (en het recept) vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.