Broodje carpaccio

Na de kerstdagen hadden we carpaccio over. Daar maakte ik dus lekkere broodjes mee: eentje met pesto als basis, en de andere met remouladesaus. 


Ik maakte de broodjes met het swirlbrood dat ik eerder al eens had gemaakt (er lagen nog een paar plakken in de vriezer). Al met al geen verkeerde lunch voor 3e kerstdag, toch?

Ingrediënten voor 4 broodjes

  • groene pesto
  • remouladesaus
  • aantal plakken carpaccio
  • handje veldsla
  • pijnboompitjes
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • honing-mosterd saus
  • carpacciodressing

 

En zo maak je ze

  1. Besmeer twee broodjes met remouladesaus, en de andere twee met pesto.
  2. Leg op alle broodjes een paar blaadjes veldsla.
  3. Leg de plakken carpaccio op de sla.
  4. Strooi daarover heen de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
  5. Doe over de broodjes met pesto wat honing-mosterd saus. Over de broodjes met remouladesaus doe je de carpacciodressing.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.